Ayuntamiento de Terrassa
icono zona privadaZona privada

Ofertes de Treball

Ofertes obertes:

Convocatòria contractes laborals d’interinitat

Es convoca a manifestar interès en la cobertura dels següents llocs de treball (*) amb caràcter INTERÍ durant 4 mesos:

  1. CAP DE SERVEIS D’ADMINISTRACIÓ DE RECURSOS I CONTRACTACIÓ
  2. CAP DE SERVEIS DE PLANIFICACIÓ I TECNOLOGIA
  3. CAP DE SECCIÓ DE SISTEMES TIC
  4. CAP DE SECCIÓ D’ESTUDIS I PROJECTES

(*) aquestes denominacions de lloc de treball, o DLT, seran utilitzades, literalment, a la manifestació d’interès via electrònica posant-les com a descriptor d’ “Assumpte”

Indicacions per a cada un dels llocs de treball en aquest enllaç (doc. actualitzat el 12-07-2019 a les 12.40 h.): CONVOCATÒRIES INTERINITAT 2019

Terminis comuns: la durada del procés s’inicia amb aquesta publicació i finalitzarà a les 18 hores del dia 23 de juliol (dimarts). Dels resultats es preveu la seva publicació a partir del dia 26 de juliol (divendres)

RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIES INTERINITAT

===============================================================================

Convocatòria per a la incorporació de personal laboral fix d’Auxiliar Administratiu/va i per a la confecció de la borsa de treball de la mateixa categoria.

Es convoca per a la incorporació d’un/a auxiliar administratiu/va, d’acord amb les següents bases (CONCURS ATENCIÓ USUARI) i amb la necessitat de complimentar la declaració previa (DECLARACIÓ). El termini de presentació de sol·licituds serà del 23 de juliol al 6 d’agost, ambdós inclosos. Les persones interessades a participar en el procés selectiu hauran de fer-ho mitjançant correu electrònic enviat a la bústia taigua.seleccio@icsagrupo.com, acompanyat de la documentació requerida a les bases. (Informació també disponible en aquest enllaç)

===============================================================================

Procés tancat: Lloc de treball de Gerent per a l’entitat pública empresarial local “Terrassa Cicle de l’Aigua, EPEL”